Zdravo dragi posjetioče, dobrodošao na oficijelnu stranicu mog kreativnog svijeta! Od prvog dana slušam i učim šta znači biti profesionalac, raditi na pravi način te koji su to segmenti koje treba da ispuni neko da se više ne bi smatrao amaterom. Uvijek mi je nedostajalo baš to: plaćen hosting, registrovana domena i osoba koja će sve to dizajnirati i postaviti na server. Prije par godina pokrenula sam Facebook stranicu koja se bavila muzičkom scenom naše države, iz očaja da se desi makar neki spomen. Kao totalno iznenađenje u toj cijeloj priči javio mi se jedan momak iz Novog Sada koji je pratio naše izvođače te me je uvrstio u svoju playlistu, a naše svakodnevno dopisivanje o muzici rezultiralo je prijateljstvom koje traje i dan danas. Spomenuo mi je kako se bavi dizajnom i izradom web stranica i da bi volio jednog dana da izradi moj web. Dragi prijatelji, pred vama je website čiji je kreator upravo moj prijatelj Lazar Pađan.
Na ovom mjestu nalazi se ukratko sve ono što sam radila sve ove godine. Željela sam da svaki segment bude pregledan, i jasan, da svako odmah pronađe ono što želi: youtube linkovi do pjesama, digitalni streaming i izdanja, slike, muzički player, biografija, prikaz svih bitnih događaja u vidu kalendara (timeline), linkovi do svih društvenih mreža kao i kontakt forma, te odvojen dio za medije koji trebaju press istoriju od prvog dana karijere. Željela sam također da site ima i odvojen dio za novosti, u vidu bloga, koje ću objavljivati tijekom bitnih dešavanja, ali ću objaviti i priče koje su se desile u prethodnim vremenima kad ovaj site nije postojao.
Slika iznad je jedan mali osvrt na 31 godinu mog života, na muzički put koji je počeo već u petoj godini. Sretna sam i zahvalna kad shvatim šta sve čini moju sadašnjost i jedino što želim je da nastavim istim koracima s istim vrijednostima i trudom. Hvala svima koji su izdvajali svoje dragocjeno vrijeme za bilo koji moj muzički korak, a najviše hvala onima koji su u mom radu pronašli inspiraciju. Nije nemoguće, samo zagrij stolicu.
Do idućeg posta, lijep pozdrav i nadam se da ćete biti zadovoljni.